Over ons

Er zijn enkele kernwaarden die kenmerkend en erg belangrijk zijn voor onze manier van werken. Zo staan kwaliteit en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Afspraken nakomen, flexibel zijn in werktijden, werken met een inzichtelijke open calculatie met vooraf een vaste prijs én altijd een zeer hoog afwerkingsniveau bieden: dat is onze standaard. Van een eerste ontwerp tot de oplevering van uw project staan wij u bij.

Extreem flexibel
Waar nodig houden wij altijd rekening met uw agenda. Een 9 tot 5 mentaliteit is ons niet bekend. Als het u beter uitkomt wanneer wij in de avonduren of in het weekend werken is dat geen enkel probleem.

Afspraken nakomen
Gemaakte afspraken komen wij altijd na. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij weten precies wat er komt kijken bij een bouwproces en maken daardoor realistische afspraken. U maakt de afspraken met één vast contactpersoon waarmee u veelvuldig, vertrouwd contact heeft.

Open calculatie
Wij houden van een open en transparante aanpak en werken standaard met een open calculatie. Dat wil zeggen dat wij in een offerte een complete begroting maken waardoor per kostenpost inzichtelijk wordt hoeveel budget er aan op gaat. Zo krijgt u inzicht in hoe de totaalprijs is opgebouwd. Voor ieder budget kunnen wij iets realiseren.

Vooraf een vaste prijs
U houdt niet van verrassingen achteraf en wij ook niet. We hechten veel belang aan een goed en zorgvuldig voortraject want bij een bouwproject komen vaak veel werkzaamheden (en daarmee dus ook kosten) kijken. Bij onze open calculatie geven wij standaard vooraf een vaste prijs. Hierdoor krijgt u niet te maken met meerwerk of onvoorziene kosten achteraf.

Zeer hoog afwerkingsniveau
Wij leveren geen half werk en staan erom bekend dat onze werkzaamheden tot in de puntjes worden verzorgd. Geen kitrand of plint mist bij de oplevering van een project. Als wij door omstandigheden geen kwaliteit kunnen garanderen, durven wij ook nee te zeggen. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor ons.